Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
BE-RESAN
VÄGEN TILL BE-KORTET
KÖRKORTSTEORI
Prov PROV Prov
VÄGMÄRKEN
PRESENTKORT

Om iKörkortBE.se

iKörkortBE.se är en av Sveriges ledande onlineutbildningar för dig som ska ta BE-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika teorin för tungt släp och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela de första nivåerna av BE-Resan.

Som medlem på iKörkortBE.se får du bland annat full tillgång till 1 600 körkortsfrågor för BE med massor av bilder och videor på riktiga trafiksituationer, fem olika typer av prov samt spelläget BE-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortBE.se är det senaste tillskottet i iKörkort-familjen, som också innehåller iKörkort.nu, iKörkortMC.se och iKörkortMoped.se. Tillsammans har våra utbildningar hjälpt tiotusentals nöjda användare att ta körkort. På Reco.se kan du läsa hundratals recensioner av både iKörkort och iKörkortMC.

Vi arbetar löpande med att utveckla och förbättra vår tjänst och har som mål att vår utbildning ska vara det självklara valet för alla som ska ta BE-kort!